LOOP - Miljøskole

 

LOOP Miljøskole i 2015

Klipp fra ny animasjonsfilm: Knudsen & Ludvigsen kjører dresin.

LOOP Miljøskole har mye spennende på tapetet for 2015, blant annet et gledelig gjensyn med radarparet Knudsen & Ludvigsen.

Resirkulert lyd 2.0
LOOP Miljøskole lanserer Resirkulert lyd i løpet av våren 2015. Resirkulert lyd fra i fjor kan du lese om på resirkulertlyd.no. Årets prosjekt blir i samarbeid med Grønt Punkt, Infinitum, Syklus og ERP.

Oppdaterte filmer i Gjenvinningsskolen
Gjenvinningsskolen har nå blitt oppdatert med nye stemmer og ny grafikk. Det er Ole André Sivertsen, blant annet kjent som programleder i Newton, som er fortellerstemmen i alle filmene. I tillegg til en oppdatering av de gamle filmene, er det også laget en helt ny film med fokus på EE-avfall og en ny film om bilens kretsløp. Alle filmene vil bli tilgjengelig på miljøskole.no i løpet av høsten 2015.

Knutsen & Ludvigsen
Til høsten lanseres også en animasjonsfilm med det kjente og kjære radarparet Knutsen & Ludvigsen, noe som vil by på mange morsomme og nostalgiske øyeblikk. I den forbindelse skal LOOP Miljøskole lansere et nytt hefte som bygger på filmen. Vi gleder oss til å vise dere alt dette!