Bestill undervisningsmateriell

Her kan du bestille undervisningsmateriell fra LOOP Miljøskole. Leveringstid er ca. 1 uke. MRK; Grunnet store mengder bestillinger, må det beregnes minst 2 ukers levereringstid! Frakt er gratis med mindre annet er oppgitt. Vennligst ta kontakt med oss på skole@loop.no dersom du har spørsmål knyttet til bruken av materiellet.

Hefte: Lærerveiledning

Ny!! Bakgrunnsartikler, forslag til oppgaver og aktiviteter til de to heftene om Kaia og Karim. Komplett oversikt over relevante kompetansemål.

Alle som bruker hefte 1, 2 eller 3

Velg målform
Bokmål
Nynorsk

Hefte: Lærerveiledning Bokmål

Hefte: Lærerveiledning Nynorsk

Tegneseriehefte: Nemi

Spesialutgave med utvalgte Nemistriper og temasider om miljø og klima. Oppgavehefte følger med. NB! Nemi-bladet er gratis kun for skoler. Alle andre bes ta kontakt på skole@loop.no.

Miljøutgaven av tegneseriebladet Nemi inneholder utvalgte Nemi-striper og temasider om miljø og klima. I undervisningsheftet som følger med finnes oppgaver tilpasset kompetansemålene etter 10. årstrinn.

Det finnes få tegneseriefigurer som er mer engasjerte enn Nemi. Hun bryr seg om urett i alle former, om falskhet og vennskap, om dyrevelferd og klodens fremtid. I denne spesialutgaven av Nemi-bladet har LOOP samlet striper som viser Nemis engasjement. På temasidene kan du lese mer om miljømerking, biologisk mangfold, klima og energi, kildesortering og gjenvinning.

8.-10. trinn

Tegneseriehefte: Nemi

Gjenvinningsskolen 2.0

Filmene finner du under filmer i menyen til venstre

Dette er nå kun et nettbasert produkt. Det er ikke lenger mulig å bestille DVD

Å starte en time med film er alltid populært i klassen. Her får vi blant annet se at en råvare alltid er en råvare, at bilen har evig liv, klimaproblematikken og matavfall som en verdifull ressurs. Alle filmene finner du her.

Det er laget undervisningsopplegg med utfyllende fagstoff og varierte oppgaver til flere av filmene, de finner du her.

10. trinn og videregående skole

Snart tilbake på lager

Aksjon Fraksjon

Aksjon Fraksjon er et fysisk læringsspill, der barn kan tilegne seg kunnskap gjennom aktivitet og bevegelse.

Aktivitetssettet består av matter og bildekort, og kommer i en praktisk oppbevaringsboks som enkelt kan plasseres i gymsal, klasserom eller materialrom.

Spillet er tilpasset norsk standard for avfallshåndtering. Dette vil si at de mest vanlige avfallssymbolene er benyttet. Dersom din kommune for eksempel ikke har matavfallsortering, så bestiller du bare det symbolet du ønsker skal være i akkurat den ruta. Dette kan bestilles på post@loop.no

Barnehage, Barnetrinn og ungdomstrinn

Aksjon Fraksjon

990 kr Legg til i handlekurv

Notatbok

Velg mellom tre forskjellige illustrasjoner. Trykt på 100% resirkulert papir. Blanke sider.

Minimum antall: 10 stk.

Meloner: Hvis alle i verden brukte like mye ressurser som oss, hadde vi trengt 3 1/2 jordklode

Bobleplast: Det er gøy å smelle boblene i bobleplasten før du kildesorterer den som plastemballasje

Sparkesykkel: Av tomme makrellbokser kan vi lage en sparkesykkel

loop notatbøker sparkesykkel

loop notatbøker meloner

Notatbok

29 kr Legg til i handlekurv

Miljøkortstokk - enkeltvis Nynorsk

Alle aldersgrupper

Miljøkortstokk - enkeltvis Nynorsk

50 kr Legg til i handlekurv

50,- / 1875,-

Miljøkortstokk kartong

Spillkort med miljøtips på hvert kort. Enkeltvis koster kortstokkene med LOOP-logo 50,-, Bestiller du en kartong med 125 kortstokker, koster de 15,- per stk. Prisen er eksklusiv frakt. Ønsker du miljøkortstokker med egen logo, ta kontakt på skole@loop.no.

Miljøkortstokken er et samarbeidsprosjekt med flere av landets kommuner og avfallsselskaper og LOOP Miljøskole. Hvert kort er illustrert i sprek strek av illustratør Jens Styve, og inneholder et miljøtips. Kortstokken passer ypperlig som gave eller premie.

UTSOLGT

Alle aldersgrupper