Garbagiamysteriet

Garbagiamysteriet er en teaterforestilling om forbruk og miljø, utviklet for 4. trinn av LOOP Miljøskole og Kulturværste. I arbeidet med stykket blir barna bevisste på sammenhengen mellom forbruk, miljø og avfall.

Garbagiamysteriet kommer som en komplett pakke med alt man trenger for enkelt å kunne sette opp forestillingen på egen skole. Teaterstykket er tilrettelagt for 4. trinn, men kan fint spilles av høyere klassetrinn, eller i samarbeid med eldre elever.

Les sammendrag av handlingen i teaterstykket

Forankret i kompetansemål

Teaterstykket er forankret i kompetansemålene i Kunnskapsløftet. Det er naturlig å jobbe tverrfaglig med en slik oppsetning, og de mest nærliggende fagene er norsk, musikk, naturfag, samfunnsfag og kroppsøving. Teaterpakken har en komplett oversikt over relevante kompetansemål, og forslag til hvordan dere kan jobbe videre med temaet i de aktuelle fagene.

Garbagiamysteriet from LOOP Norge on Vimeo.

Kom i gang!

Teaterpakken kan bestilles fra 1. mars. Her får dere alt dere trenger, blant annet:
– manus, noter og ferdig innspilt musikk
– rollebeskrivelse
– tips og råd om teknisk utstyr og hva som trengs av lys, lyd, mikrofoner og lignende
– videoklipp til inspirasjon
– tips om scenografi, koreografi, kostymer og sminke
– forslag til framdriftsplan på både prøver og øvrig produksjon

For å dekke royalties til manusforfattere og komponister, må skolen betale en avgift på 2000,- for teaterpakken. Til gjengjeld står skolen fritt til å sette opp så mange forestillinger de ønsker i løpet av ett år, og pengene kan for eksempel tjenes inn igjen ved å ta inngangspenger til forestillingen.

Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss på skole@loop.no.
Teaterpakken kan bestilles i nettbutikken.