Avfallspyramiden – nå også for barnetrinnet

Avfallspyramiden er LOOP Miljøskoles interaktive undervisningstilbud til ungdomsskolen. Den digitale avfallspyramiden er en god inngangsport til en rekke miljørelaterte temaer.

LOOP Miljøskole lanserte i august 2012 et interaktivt undervisningstilbud til ungdomsskolen. Den digitale avfallspyramiden er en god inngangsport til en rekke miljørelaterte temaer. Elever fra 9. trinn på Veitvet skole var med da verktøyet for første gang ble tatt i bruk hos Renovasjonsetaten i Oslo.

Det er første gang LOOP Miljøskole går digitalt med et komplett undervisningsopplegg. Målet er å kunne konkurrere med alle dingsene som ungdommene bruker til daglig, forteller prosjektleder Terje Eckhoff. Dagsavisen snakket med to av elevene fra Veitvet skole, og etter reaksjonene til Torkel Dommersnes Soldal (14) og Simen Kathirgamadas (13) å dømme, ser det lovende ut.

Simen er enig.

Nye virkemidler

Ny pyramide lanseres 28 august

LOOP Miljøskole lanserer i disse dager en versjon for 4. trinn. Avfallspyramiden er gratis og tilgjengelig for alle. Begge pyramidene finner dere på www.avfallspyramiden.no